Login  
 
 
Hvem er brugerne af Erhvervsregistret?
Erhvervsregistret er en fortegnelse over alle former for erhverv i Danmark. Brugerne er en bred vifte erhvervsvirksomheder fra ind- og udland. Fælles for dem alle er, at de søger nye såvel som gamle samarbejdspartnere og leverandører. De seneste 6 måneder har fordelingen af søgninger været 82,9 % på den danske tjeneste og 17,1 % på den internationale.

Hvorfor bruge Erhvervsregistret?
Erhvervsregistret er kundens direkte "link" til leverandøren.

De fleste har prøvet at søge oplysninger på nettet, kun for at ende op mere forvirret end før søgningen. Ofte får man en masse ubrugelige resultater, som det er både irriterende og tidskrævende at finde rundt i. Står man og mangler en leverandør af et bestemt produkt, kan man hos Erhvervsregistret søge direkte på det ønskede søgeord - for eksempel navnet på produktet - da kun leverandører af produktet fremkommer. Erhvervsregistret indeholder KUN firmaregistreringer, så man bliver ikke præsenteret for adskillige private hjemmesider, der tilfældigvis indeholder søgeordet.

Da de registrerede oplysninger sammenholdes med Erhvervs- & Selskabsstyrelsens oplysninger hvert kvartal, undgår man at blive præsenteret for "døde" links fra virksomheder, der er lukket. Disse ting gør Erhvervsregistret til en nem, hurtig og "træfsikker" søgemaskine.

Hvem annoncerer på Erhvervsregistret?
De virksomheder der annoncerer på Erhvervsregistret stammer fra mange forskellige brancher. Fælles for dem alle er dog, at det er virksomheder, der er klar over værdien ved at inddrage Internettets muligheder som et vigtigt element i den samlede markedsføringsindsats.

Hvorfor Annoncere på Erhvervsregistret?
Virksomheder har gennem de senere år i stigende grad fået øjnene op for Internettets muligheder bl.a. i forbindelse med informationssøgning.

Optagelse i Erhvervsregistret giver:
· Mulighed for at blive fundet af både danske og internationale virksomheder, da siden også er lavet i en engelsk og tysk udgave.
· Mulighed for at angive et produktnavn som søgeord og derved sikre at den respons der genereres, er yderst relevant og dermed ofte købsorienteret.
· Eksisterende kunder let ved at finde eksempelvis virksomhedens telefonnummer eller hjemmesideadresse.

Hvad er Erhvervsregistret?
Erhvervsregistret er et værktøj, der for virksomheder hjælper til at opnå større synliggørelse overfor omverdenen. En pendant til de velkendte fagbøger, der udnytter Internettets faciliteter til at opnå større fleksibilitet i måden at søge informationer på. Et kartotek opdelt i brancher. Kort og godt en "kontaktformidler" mellem kunde og leverandør.

Hvor længe har Erhvervsregistret eksisteret?
Erhvervsregistret blev etableret i 1998.

Hvem bruger Erhvervsregistret?
Brugerne af Erhvervsregistret er en blanding af danske og udenlandske søgende. Erhvervsregistret findes i tre forskellige udgaver - dansk, engelsk og tysk. Så danske virksomheder får på denne måde en god mulighed for at markedsføre sig, også overfor udenlandske kunder.

Indgangen til Erhvervsregistret for udenlandske brugere ligger på domænet http://www.dkexport.com.

Skal man have hjemmeside for at stå på Erhvervsregistret?
Virksomheder i alle størrelser vælger at lade sig opføre i Erhvervsregistret. Vi har alt fra de helt store eksportvirksomheder til enmandsfirmaer, der ønsker synliggørelse. Det er på nuværende tidspunkt ikke alle danske virksomheder, der har deres egen hjemmeside, men ikke desto mindre kan de stadig være relevante at have med i overvejelserne ved indhentning af tilbud. Derfor giver det god mening at være repræsenteret i Erhvervsregistret også selvom man ikke har en hjemmeside.

Hvordan får man hjælp på Erhvervsregistret?
Øverst på siden findes et ikon med et spørgsmålstegn. Når De trykker på ikonet, åbnes et nyt vindue indeholdende hjælpetekst til den pågældende side.

Hvor præcise er de data jeg finder på Erhvervsregistret?
Erhvervsregistret bestræber sig på at sørge for at alle oplysninger i søgemaskinen er korrekte. Hvert kvartal bliver databasen gennemgået for alle adresseoplysninger for at fjerne firmaer der er lukket eller lignende.

Hvad hvis jeg har glemt mit brugernavn og/eller password?
Hvis de ved registrering har angivet en E-mailadresse til virksomhedens kontaktperson, kan De via "Login", som findes øverst på siden, få tilsendt en mail med Deres brugernavn og password. Alternativt kan de ringe ind og få oplysningerne telefonisk.