Login  
 
 
Erhvervsregistret er en Internet-søgemaskine, der indeholder relevante oplysninger om virksomheder indenfor dansk erhvervsliv.

Erhvervsregistret bruges dagligt af en bred vifte af virksomheder fra hele landet som, ønsker hurtig informationssøgning om for eksempel nye eller eksisterende leverandører og samarbejdspartnere.

På Erhvervsregistret finder man stamdata for alle registrerede virksomheder, og blandt andet derfor anvender mange virksomheder det som et naturligt og tidsbesparende søgeværktøj i det daglige arbejde.

Vi har eksisteret siden 1998 og den kontinuerlige udvikling har givet os erfaring og kompetencer, der gør, at vi i dag hÝrer til blandt de mest målrettede og benyttede erhvervssøgemaskiner i Danmark.

Vore konsulenter opdaterer konstant stamdata i en lÝbende dialog med kunden, så vore informationer er nøjagtige og up-to-date. Derudover sammenholdes oplysningerne i vores kundedatabase en gang i kvartalet med de nyeste oplysninger fra Erhvervs- & Selskabsstyrelsen.

For fortsat at kunne forøge vores besøgstal og til stadighed indgå i erhvervslivets markedsføringsstrategier, udbreder vi kendskabet til Erhvervsregistret igennem forskellige medier, såsom brancheorienterede udgivelser, dagblade, fagblade og Internetportaler.